logo-nav

Diensten

Tuinaanleg- en onderhoud

Onze professionele kijk op de zaak, gekoppeld aan jaren ervaring en uiterst professioneel materiaal garanderen een feilloos resultaat.
Uw droomtuin ligt binnen handbereik. Zowel voor particulieren als bedrijven.

Geen tuinplan? Geen probleem!

Ook zonder tuinplan voeren we de aanleg van uw tuin uit. Hebt u zelf een plan of ruwe schets? Wij bezorgen u een aangepaste offerte. Bij aanleg van beplanting of gazon nemen we grondstalen om te zien wat de noden zijn van de grond.

Bestratingen

Wil u uw oprit in klinkers, kleiklinkers of in gepolierd/geborsteld beton laten uitvoeren? Of je terras laten (her)aanleggen in keramische tegels? Welk materiaal je ook wenst, wij kunnen het uitvoeren voor jullie.

Omheiningen en tuinafsluitingen

Voor de veiligheid van uw kinderen en/of huisdieren mag een degelijke omheining niet ontbreken. Van een typische tennisdraad met metalen palen tot een natuurlijke omheining met gevlochten hazelaarschermen. Of liever een strakke tuinwand in thermisch Essen?

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud is secuur werk, en net daarin blinken wij uit. Leunt u dus maar rustig achterover in uw (tuin)stoel, wij zorgen dat uw tuin er op zijn paasbest bij ligt – winter én zomer!

Bomen rooien

Dreigt er een boom in uw tuin om te vallen? Of staat er een exemplaar in de weg? Wij zijn specialisten in het rooien van bomen. Wij gaan elke boom met professioneel materiaal te lijf, en zorgen voor een gecontroleerde kap. Al het afval nemen we mee, of we verhakselen het snoeihout ter plaatse..

Groen aanleg

Bij aanleg van beplanting of gazon nemen we grondstalen om te zien wat de noden zijn van de grond, de grond is namelijk de basis voor een goed resultaat!
Wilt u snel een groen gazon? Dan zijn grasmatten een aanrader. De grasmatten zijn al beloopbaar na 2 weken. Indien je meer geduld hebt, kan je kiezen om het gras in te zaaien. Ook het aanplanten van de beplanting kan je door ons laten uitvoeren.

Laat je inspireren door onze projecten.