logo-nav

Tuinarchitectuur

Tuinarchitectuur

U droomt van een tuin volledig volgens uw wensen en budget? Vermaco biedt u het totaalpakket. Na een kennismakingsgesprek en een opmeting (oppervlakte en hoogte) komen wij met een eerste voorontwerp. Wij luisteren aandachtig naar uw feedback en passen vervolgens aan indien nodig. In de volgende stap gaan we over tot de realisatie van uw droomtuin.

Werkwijze

Onze tuinarchitecten zetten uw droomtuin op papier, precies op maat van uw budget en wensen.
Wij voeren indien gewenst ook de aanleg en het onderhoud uit.

Stap 1: Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek noteren we uw wensen en noden. We bekijken samen wat mogelijk is, zowel praktisch als financieel.

Stap 2: Opmeten

We meten uw tuin gedetailleerd op zodat we precies weten waar we aan toe zijn.

Stap 3: Voorontwerp

Tijd om achter de tekentafel te kruipen. U krijgt meteen ook een 3D-voorstelling van uw tuin bij. In deze fase krijgt u ook een ruwe prijsindicatie mee.

Stap 4: Definitief ontwerp

We gaan aan de slag met uw feedback en koppelen meteen naar u terug. Bent u tevreden? Dan overhandigen we u het definitieve ontwerp. U ontvangt een gedetailleerd plan, inclusief beplanting, maten, nutsleidingen.

Stap 5: Aanleg

Tijd om de plannen uit te voeren. Steekt u graag zelf de handen uit de mouwen? Of laat u het werk liever aan ons over? U beslist. Uiteraard bieden we de nodige begeleiding en assistentie.

Stap 6: Tuinonderhoud

Uw perfect aangelegde tuin verdient natuurlijk ook een feilloos onderhoud. Ziet u het niet zitten om dit zelf te doen? Geen probleem, wij stellen een onderhoudsplan op en komen desgewenst maandelijks of enkele keren per jaar langs.

Wilt u ook uw droomtuin realiseren?